Verinarska ambulanta Goldi jedna je od prvih privatnih ambulanti u Zagrebu, s vi┼íegodi┼ínjih iskustvom u dijagnosticiranju i lije─Źenju bolesti svih vrsta ku─çnih ljubimaca. Moderno ure─Ĺen prostor u Toma┼íi─çevoj ulici, ugodna atmosfera te visokoobrazovan i stru─Źan kadar, godinama privla─Źe brojne vlasnike ku─çnih ljubimaca od kojih su mnogi i osobe iz javnog ┼żivota. Uz dvije vlasnice, doktoricu znanosti Silviju Rako─Źevi─ç i doktoricu znanosti Tatjanu ┼áoban, u ordinaciji su zaposlena jo┼í tri veterinara i dvije tehni─Źarke.

Svi su veterinari jedan dio svojeg stru─Źnog usavr┼íavanja proveli u inozemstvu.Brzo dola┼żenje do dijagnoza, a time uspje┼ínije i br┼że lije─Źenje, zahvaljujemo brojnim vrstama dijagnosti─Źkih metoda: RTG, ultrazvu─Źni color doppler, ehokardiografija, zubni rendgen, sve biokemijske i ostale krvne pretrage. Osim navedenog, u ponudi imamo i akupunkturu te ostale tehnike tradicionalne kineske veterine. Spoj najnovijih dostignu─ça iz podru─Źja zapadne medicine i tradicionalne kineske medicine omogu─çavaju holisti─Źki pristup pacijentu, koji se u svijetu sve vi┼íe koristi. Radimo i sve vrste operativnih zahvata: ortopedija, rodiljski zahvati, abdominalna kirurgija te stomatolo┼íki i oftamolo┼íki zahvati.

U sklopu ambulante nalazi se i salon za kupanje i šišanje kućnih ljubimaca

Brzo dola┼żenje do dijagnoza i time uspje┼ínije i br┼że lije─Źenje, zahvaljujemo brojnim vrstama dijagnosti─Źkih metoda, RTG, mogu─çnost magnetne rezonancije i CT-a, color doppler, ehokardiografija, sve biokemijske i ostale krvne pretrage. Osim navedenog, u ponudi imamo i akupunkturu te ostale tehnike tradicionalne kineske veterine. Spoj najnovijih dostignu─ça iz podru─Źja zapadne medicine i tradicionalna kin.med. omogu─çavaju holisti─Źki pristup pacijentu, koji se u svijetu sve vi┼íe koristi. Ovdje se obavljaju i sve vrste operativnih zahvata (ortopedija, rodiljski zahvati) te stomatolo┼íki i oftamolo┼íki zahvati.

U sklopu ambulante nalazi se i salon za kupanje i šišanje kućnih ljubimaca.

Pin It on Pinterest

Facebook - GoldiVet