Veterinarska ambulanta Goldi jedna je od prvih privatnih ambulanti u Zagrebu, s višegodišnjih iskustvom u dijagnosticiranju i liječenju bolesti svih vrsta kućnih ljubimaca. Moderno uređen prostor u Tomašićevoj ulici, ugodna atmosfera te visokoobrazovan i stručan kadar, godinama privlače brojne vlasnike kućnih ljubimaca od kojih su mnogi i osobe iz javnog života. Uz dvije vlasnice, doktoricu znanosti Silviju Rakočević i doktoricu znanosti Tatjanu Šoban, u ordinaciji su zaposlena još tri veterinara i dvije tehničarke

Svi su veterinari jedan dio svojeg stručnog usavršavanja proveli u inozemstvu. Brzo dolaženje do dijagnoza i time uspješnije i brže liječenje, zahvaljujemo brojnim vrstama dijagnostičkih metoda. Ovdje se obavljaju i sve vrste operativnih zahvata (ortopedija, rodiljski zahvati) te stomatološki i oftamološki zahvati. U našoj ordinaciji vlasnici pasa i mačaka mogu dobiti i stručne savjete iz područja psihologije i odgoja kućnih ljubimaca.

Uz uistinu velik izbor kvalitetne hrane te kupanje i šišanje svih vrsta kućnih ljubimaca vlasnici dobivaju cjelokupnu uslugu na jednome mjestu.

Pin It on Pinterest

Facebook - GoldiVet